Reisbijstand

Toeris geeft je de nodige bescherming bij ziekte, ongeval of bijstand voor je voertuig. En het mooie is, bagage is inbegrepen in de reisbijstand.

Vertrek met een gerust gemoed

Heerlijk uitrusten aan het strand, je uitleven op de latten, een romantische citytrip… Vakantie is genieten. Maar jammer genoeg kan er op reis ook iets voorvallen. Problemen met het vliegtuig? Bagage kwijt? Een ongeval of ziekte? Niemand zit er op te wachten, maar pech kan altijd toeslaan. Gelukkig kunnen we bij Toeris zorgen voor “een geluk bij een ongeluk”.

Met onze reisbijstand kan je écht ontspannen vertrekken op vakantie. En als er dan toch iets gebeurt, helpen wij je snel en vlot uit de nood. Wat ook je probleem is: op Toeris kan je 24u/24u rekenen. Vanuit onze ervaring weten we perfect hoe we je moeten assisteren.

Wil je een tijdelijke reisbijstand afsluiten voor de duur van je vakantie? Dat is mogelijk. Zo beperk je de kostprijs maar kan je toch helemaal gerust boeken en vertrekken. Of reis je vaak naar het buitenland? Dan is onze jaarlijkse reisbijstand misschien iets voor jou? Voor de combinatie met een annuleringsverzekering is onze jaarlijkse all-in reisverzekering het perfecte antwoord.

Contacteer ons voor de formule die het best bij je past.